Παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε σχολικές μονάδες της περιοχής



panepistimio_d_mΤο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και οι Πρυτανικές Αρχές, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και στην προσπάθεια ενίσχυσης και διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της με κάθε δυνατό τρόπο, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια να παραχωρεί σε σχολεία και φορείς της ευρύτερης περιοχής, ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Ιδρύματος.

Στον επετειακό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών που πραγματοποίησε στις 30 Ιανουαρίου 2018, παραχώρησε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε οκτώ σχολεία της περιοχής. Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκαν συνολικά 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο σε κάθε σχολική μονάδα, στα ακόλουθα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Κοίλων, ΚΕΔΔΥ, 21ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης, Δημοτικό Σχολείο Λευκόβρυσης, Δημοτικό Σχολείο Αιανής, 22ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης.

Αντίστοιχος εξοπλισμός παραχωρήθηκε πρόσφατα και στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης .

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι τοπικοί φορείς, θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα και με όποιον τρόπο διαθέτει στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, μετουσιώνοντας τη σημασία και τη δύναμη της συνέργειας και της συνεργασίας, σε πράξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.