Κοινωνικές δράσεις για την στήριξη του 12χρονου Αλέξανδρου



swrt65uywrstuhrstjhurtjytr

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/1/2018 από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Φιλοπρόοδο Σύλλογο, μια ακόμα κοινωνική δράση στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης αλληλέγγυας προσπάθειας που εξελίσσεται ακόμη, για το μικρό μαθητή Αλέξανδρο.

Πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά του 4ου και 6ου Γυμνασίων της πόλης μας, που παρακολούθησαν την εξαιρετική ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», στον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Συγκεντρώθηκε το ποσό των 1200 ευρώ το οποίο κατατέθηκε σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό.

Να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαλκίδη για την αφιλοκερδή παραχώρηση της αίθουσας και να προσθέσουμε και τις δικές μας ολόθερμες ευχές για τον αγώνα που θα δοθεί από τον Αλέξανδρο και που θέλουμε τόσοι πολλοί να είναι νικηφόρος.


 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρωμίου Κοζάνης, “η Ρωμιοσύνη”, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Χρωμίου και όλοι οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, συνεισφέροντας οικονομικά, εύχονται και προσεύχονται για την καλή πορεία της υγείας του μικρού Αλέξανδρου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου           η Γραμματέας
Σιαμπανοπούλου Κωνστανιά     Μανωπούλου Φωτεινή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.