Γεύμα ευχών και «προσφορά ζωής» από την εταιρία Επι-Λογιστική στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



syrtjhsrtjystjkstyjktyjkswrhtartuhyrthj5tr54

Συνάντηση συνεργατών της Επι-Λογιστικής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Άσλαν, στο Βατερό Κοζάνης.

Ο κ. Αντώνης Σιαμπανόπουλος, παρέθεσε γεύμα στους συνεργάτες του, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες αυτές ημέρες.

Σε όμορφο κλίμα και με καλή διάθεση οι συνεργάτες της Επι-Λογιστικής παρέλαβαν τα δώρα τους ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης της διεύθυνσης προς το πρόσωπό τους.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σιαμπανόπουλος τόνισε, ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι η ψυχή μίας επιχείρησης και πρέπει να ανταμείβεται για τον κόπο του, όχι μόνο χρηματικά, αλλά και ηθικά γι’ αυτό.

Νωρίτερα, στα γραφεία της Επι-Λογιστικής πραγματοποιήθηκε και η τελευταία εξόρμηση για Δωρεά Μυελού των Οστών του 2017 από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», όπου δόθηκε δείγμα σάλιου από το προσωπικό και πελάτες της επιχειρήσεις.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”552″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γεύμα ευχών και «προσφορά ζωής» από την εταιρία Επι-Λογιστική στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.