Το έθιμο των Κοτσαμάνων αναβιώνει 25 και 26 Δεκεμβρίου στον Τετράλοφο Κοζάνηςcedkestulksyeutlkdyulkyuyute

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΑΝΩΝ (ΜΩΜΟΓΕΡΩΝ) ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΫΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΟΤΣΑΜΑΝΩΝ, ΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ3, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 25 ΚΑΙ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.