Η Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης σε χορωδιακή βραδιά στη Λάρισα



yukydsysjytrsjtrsjtstjyΜετά από πρόσκληση του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, η Μικτή Χορωδία του Δ.Ω.Κ., θα συμμετέχει στη χορωδιακή βραδιά μαζί με την αντρική χορωδία του συλλόγου, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη. Η συναυλία γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Θα ακουστούν νέα τραγούδια σύγχρονων συνθετών (από τη χορωδία Μ.Σ.Λ.) σε σύγχρονες χορωδιακές επεξεργασίες, αλλά και τραγούδια Ελλήνων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο (από τη μικτή χορωδία Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης), καθώς και από ελληνικές οπερέτες (κοινή εμφάνιση των δύο χορωδιών). 

Paul Simon- Irving Gordon, B. King, Sting, Billy Joel, John Newton και άλλοι σύγχρονοι, παράλληλα με Μ. Χατζιδάκι και Στ. Ξαρχάκο, με Κ. Γιαννίδη και Θ. Σακελλαρίδη.

Είναι η πρώτη εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας του Δ.Ω.Κ. εκτός πόλης, ενώ στον προγραμματισμό της υπάρχουν πολλές εμφανίσεις και νέες προκλήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.