Δήμαρχος Κοζάνης: «Άστοχη, άδικη και λανθασμένη η δέσμευση λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ από τη ΔΕΗ»



edstyjdtjtyjteytyyte

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης σχετικά με τη δέσμευση λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ από τη ΔΕΗ λόγω παλιών οφειλών.

Ο κ. Ιωαννίδης έκανε λόγο για «σατανική τύχη» μιας και ίδιος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ μόλις χθες, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα των χρεών της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης ανέφερε:

«Η πλευρά του Δήμου Κοζάνης είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό διεκδικώντας έπειτα από διαπραγματεύσεις μείωση των τόκων ή και απαλοιφή αυτών. Στις 20 Οκτωβρίου η ΔΕΗ κοινοποίησε στη ΔΕΥΑΚ τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν το χρέος 7 εκατ. ευρώ και μέσα σε 5 μέρες και παρά τη σειρά συζητήσεων που υπήρξαν, ο Δήμος Κοζάνης δεν είχε καμιά εικόνα ότι η ΔΕΗ θα προβεί στη δέσμευση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ».

Ο ίδιος χαρακτήρισε άστοχη αλλά και άδικη την συγκεκριμένη κίνηση της ΔΕΗ, δηλώνοντας:

«Ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα από αυτό. Η κίνηση της ΔΕΗ απέναντι στον Δήμο της Κοζάνης ο οποίος δεν είναι κακοπληρωτής, ήταν αν μη τι άλλο είναι άστοχη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πίσω από αυτό κρύβεται κάτι άλλο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κίνηση άστοχη και λανθασμένη. Σαφέστατα είναι άδικη. Είμαστε σε μια διαρκή επικοινωνία με τη ΔΕΗ. Θα προβούμε σε όλες τις νομικές ενέργειες που πρόκειται να κάνουμε. Θα στείλουμε τις προτάσεις μας στη ΔΕΗ.»

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.