Η πρόταση του κ. Θωμά Παπαδόπουλου για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνηςpapadopoulos_thomas3245Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Οι επιχειρήσεις μας έχουν ιδιαίτερα επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια με μια σειρά από φόρους. Με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να κρατήσουμε της επιχείρησης μας και τις θέσεις εργασίας που έχουμε .

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον θα εκλεγεί  η νέα διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης. Το ΕΒΕ είναι ένα από τα ισχυρά προπύργια του επαγγελματία και μπορεί να γίνει πολύ πιο ισχυρό.

Ωστόσο αν επιτρέψουμε την κομματικοποίησή του θα αποδυναμωθεί καθώς θα υπακούει σε κομματικές γραμμές. Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να επιτρέψουμε σ’ αυτούς που έφεραν την χώρα μας σ’ αυτήν την κατάσταση να εισχωρήσουν και να αλώσουν το ΕΒΕ.

Ερμηνεύοντας την πρόθεση των επιχειρηματιών για ενότητα και σύμπνοια απέναντι στα τεράστια προβλήματα σε μια δύσκολη εποχή κάνω ανοικτή πρόταση σε όλους τους συνδυασμούς για ένα  ενιαίο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές, το οποίο στη συνέχεια θα εκλέξει και το νέο πρόεδρο. Όλοι μας θέλουμε άξιους εκπρόσωπους που θα δώσουν τη μάχη για τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις .

Προτείνω δε σε όλους τους υποψηφίους προέδρους να συμμετάσχουν σ’ αυτό το κοινό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα ενσωματωθούν όλες οι προσδοκίες των συναδέλφων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.

Εάν η προσπάθεια για το ενιαίο ψηφοδέλτιο δεν αποδώσει τότε εγώ και οι συνεργάτες μου θα προχωρήσουμε στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας.

Και μια τελευταία διευκρίνιση, η πρόταση δεν κινείται από αδυναμία αλλά από ανησυχία για τον επιχειρηματικό κόσμο ο οποίος δέχεται καθημερινά πιέσεις για να απαντήσει σε προκλήσεις φίλων για υποψηφιότητες.

Θωμάς Παπαδόπουλος
Μέλος του Δ/Σ ΕΒΕ Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η πρόταση του κ. Θωμά Παπαδόπουλου για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.