Ήρθε βόλτα στην Κοζάνη, έδωσε δείγμα και είναι η 12η πιθανή συμβατή Δότης Μυελού των Οστών!uybfurfvuyrtckuyctkiytrtrjedxturh

Πως να διαφοροποιήσεις το κείμενο χαράς κάθε φορά που ανακοινώνεις ότι βρέθηκε ένας ακόμα πιθανός συμβατός δότης; Ναι είναι γεγονός βρέθηκε και η 12η πιθανή συμβατή Δότης Μυελού των Οστών.

Είναι η Γεωργία από το Κιλκίς που ερχόμενη βόλτα, τον Απρίλη του 2016 στην Κοζάνη, συναντήθηκε τυχαία με τον πρόεδρο του συλλόγου και στην διάρκεια της κουβέντας πείστηκε για τη μοναδικότητα του να γίνεις δότης Μυελού των Οστών και έδωσε δείγμα. Δύο χρόνια μετά είναι στη μοναδική και σπάνια θέση να δώσει ελπίδα Ζωής σε ένα συνάνθρωπο που παλεύει με τη Λευχαιμία.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ εύχεται και ευελπιστεί όσοι διαβάζουν αύτη τη δημοσίευση να κινητοποιηθούν να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει ) και να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής.

ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ – ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.