Σύλλογος ΑμεΑ Κοζάνης: Πολιτισμός είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μαςsillogos_amea_kozΟ Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εν όψει των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας, θα ήθελε να σας επιστήσει τη προσοχή σε θέματα προσβασιμότητας (Νόμος 4074/2012 άρθρο 09).

Πιο συγκεκριμένα, οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να προνοήσουν ώστε να διασφαλιστούν καταρχάς επαρκείς χώροι στάθμευσης για αυτοκίνητα Ατόμων με Αναπηρία και απαραίτητοι διάδρομοι και ράμπες, ώστε να κινούνται αυτόνομα και με ασφάλεια οι πολίτες με αναπηρία, καθώς και εύκολα προσπελάσιμα καθίσματα.

Επειδή ο Σύλλογός μας γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων, όχι μόνο από τα μέλη του αλλά και από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, θα θέλαμε να μεριμνήσετε ώστε να μην αποκλειστούν και φέτος οι συνάνθρωποι μας με αναπηρία από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.