Από το Σάββατο 8 Ιουλίου οι πτήσεις των αιωροπτεριστών στην Παλιά Καστανιά Σερβίων

aioropterismos23456234

Θέση στην πίστα απογείωσης στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού έχουν πάρει ήδη αρκετοί από τους αιωροπτεριστές οι οποίοι από το ερχόμενο Σάββατο (8-15 Ιουλίου) θα ριχτούν στη μάχη του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ώστε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας και τα μέλη της Εθνικής ομάδας ενώ οι επιδόσεις των αεραθλητών προσμετρούν στην Παγκόσμια κατάταξη της FAI.

Ταυτόχρονα θα διεξάγεται το 31ο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «SERVIA OPEN 2017» που υπάγεται στην κατηγορία “FAI OPEN Cat.2 Event” της “Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας” FAI και θα λάβουν μέρος και ξένοι αεραθλητές. Διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων–Βελβεντού/Κοινωφελής Επιχείρηση την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς. Οι αιωροπτεριστές απογειώνονται από σημείο που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100μ. και πετούν έχοντας θέα τη Λίμνη Πολυφύτου, την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, τα Πιέρια και γενικότερα μία περιοχή με μοναδικές φυσικές ομορφιές.

8-15 Ιουλίου – Καθημερινό Πρόγραμμα
12.30-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος

15 Ιουλίου – Τελευταία Αγωνιστική
12.30-18.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
21.30 – Απονομή Επάθλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.