Γ. Δακής: «Η επιλογή μας δικαιώνεται – Χαιρετίζουμε τη λειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων»dakis_giorgos1Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του έργου «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας». Ένα έργο μοναδικό από κάθε πλευρά, για το οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι περήφανη, καθώς την φέρνει στην πρωτοπορία της χώρας στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίησή του.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς ως Περιφερειακή Αρχή, με την άριστη συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ και τους Δήμους της Περιφέρειας, δρομολογήσαμε και θέσαμε τις βάσεις γι αυτό το καινοτόμο έργο. Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του είναι το γεγονός ότι και όσοι ήταν αναφανδόν αντίθετοι έως και πολέμιοι αυτού του έργου, σήμερα αναγνωρίζουν την αξία της άριστης αυτής περιβαλλοντικής υποδομής. Ας είναι. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Και αυτό μας δικαιώνει για άλλη μια φορά.

Γιώργος Δακής
Πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.