Διάλεξη του Δρ. Μ. Μαθιουλάκη από το ΠΔΜ με θέμα: «Μετρολογία: Από τον Ερατοσθένη στις σύγχρονες αντιλήψεις για τη μέτρηση και την αβεβαιότητα»

panepistimio_d_mΗ Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει διάλεξη του Δρ. Μ. Μαθιουλάκη με θέμα: «Μετρολογία: Από τον Ερατοσθένη στις σύγχρονες αντιλήψεις για τη μέτρηση και την αβεβαιότητα».

Σας προσκαλούμε στη διάλεξη που διοργανώνει η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με κεντρικό ομιλητή τον Ερευνητή Α’ Μανώλη Μαθιουλάκη, από το Εργαστήριο Ηλιακών & άλλων Ενεργειακών Συστημάτων του Εθνικού Κέντρου Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», με θέμα «Μετρολογία: Από τον Ερατοσθένη στις σύγχρονες αντιλήψεις για τη μέτρηση και την αβεβαιότητα».

Οι κύριοι ερευνητικοί τομείς ενασχόλησης του κ. Μαθιουλάκη είναι τα ενεργειακά συστήματα, με έμφαση στις εφαρμογές των ήπιων μορφών ενέργειας, καθώς και η μετρολογία και η αξιοπιστία των μετρήσεων. Είναι αξιολογητής του ΕΣΥΔ και μέλος Τεχνικών Επιτροπών της CEN, του ISO και του ΕΛΟΤ. Η παρουσία του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σχολή μας.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στις 3 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Μπακόλα & Σιαλβέρα).

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.