Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας και μελών την νέας Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης



s5u6isw5i65ie67ie676ie67i67

Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 24-3-2017 τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης .

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε , σύμφωνα με το Συντονιστή της Επιτροπής Κωνσταντίνο Πασσαλίδη, στα πλαίσια σειράς επαφών με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να συζητηθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Καλλικράτη και την περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τον ενεργειακό Δήμο Εορδαίας .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας , αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη της νεοσυσταθείσας Επιτροπής, αναφέρθηκε στα ζωτικής σημασίας ζητήματα του Δήμου που χρήζουν προώθησης και επίλυσης , ενώ έδωσε έμφαση στα ενεργειακά θέματα της περιοχής εκφράζοντας τη σαφή και ξεκάθαρη θέση της Δημοτικής Αρχής .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα , υπήρξε και από τις δύο πλευρές σύγκλιση απόψεων για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων , που απασχολούν την περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.