Συνεχίζεται η απόσυρση των οχημάτων από τους δρόμους της Κοζάνης – Ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας



kytdcdytdjtydyjtdyjtd

Από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Π.Δ. 116/2004 και με βάση τον προγραμματισμό που έχει καταρτιστεί η απόσυρση των οχημάτων που έχουν χαρακτηριστεί ως Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (εγκαταλειμμένα οχήματα).

Κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρ. 9 παρ. 4 του Π.Δ. 116/2004, εάν ο ιδιοκτήτης εγκαταλειμμένου οχήματος «επιθυμεί να κρατήσει το όχημα χωρίς να το κινεί για συναισθηματικούς ή άλλους λόγους, τότε υποχρεούται να το αποθηκεύσει σε ιδιωτικό χώρο ιδιοκτησίας του ή ιδιοκτησίας τρίτου μετά από έγγραφη συγκατάθεση του τελευταίου». Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες όσων οχημάτων έχουν χαρακτηριστεί ως εγκαταλειμμένα και επιθυμούν να τα κρατήσουν να τα μετακινήσουν άμεσα στους προβλεπόμενους από το νόμο χώρους. Επισημαίνεται ότι η με οποιονδήποτε τρόπο παρεμπόδιση της διαδικασίας απόσυρσης αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κοζάνης στο τηλ. 2461050839 κατά τις ώρες 07:30 έως 15:00 και κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης
ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ Βασίλειος
Δημοτικός Αστυνομικός/ΠΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.