Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 45χρονου αγνοούμενου στη λίμνη Πολυφύτου2mhfukfdukdkytdyjdu

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες που πραγματοποιούνται για τον 45χρονο αγνοούμενο από το Λιβαδερό Κοζάνης στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Πολυφύτου.

Στις έρευνες χρησιμοποιήθηκαν κάμερες βυθού από την ΕΜΑΚ, drone από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης και ένα εξειδικευμένο μηχάνημα με υπερήχους (sonar), για την καλύτερη απεικόνιση του βυθού.

Ο 45χρονος άντρας εξαφανίστηκε την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς ενώ άφησε σημείωμα το οποίο βρέθηκε στο όχημα του. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρκαρισμένο στην υψηλή γέφυρα των Σερβίων, στο ύψος περίπου όπου σταθμεύει η καντίνα.

Στις έρευνες όλες αυτές τις ημέρες συμμετέχουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας Κοζάνης, μονάδα της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι έρευνες συνεχίζονται και από ιδιώτες εθελοντές με σκάφη.

Για τη συνέχεια των ερευνών, αναμένεται η σχετική άδεια από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν κατά την περίοδο της απαγόρευσης της αλιείας, που αφορά την περίοδο από 1 Απριλίου έως και 31 Μαΐου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.