Στο μικροσκόπιο ακόμη και η Κοζάνη για την υπόθεση του εμβρύου που βρέθηκε σε χωματερή ανακύκλωσης στη Λάρισαhatartharthrathrthrthhrthrt

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λάρισας αλλά και πανελλαδικά, από την είδηση του εμβρύου που βρέθηκε σε χωματερή όπου συγκεντρώνονται ανακυκλώσιμα υλικά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα. Βρέθηκε νεκρό μαζί με τον πλακούντα στη 1.30 το μεσημέρι, ανάμεσα σε ανακυκλώσιμα υλικά στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών του ΦΟΣΔΑ Λάρισας στην περιοχή της Γυρτώνης.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες του onlarissa.gr, το έμβρυο ήταν αρκετά ώριμο, αγοράκι, λίγες εβδομάδες πριν τη συμπλήρωση του ενάτου μήνα.

Αποτέλεσε «προϊόν αποβολής» και αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο εγείρεται το μείζον ερώτημα αν αυτή η αποβολή προήλθε τυχαία ή με μη νόμιμο τρόπο και εάν φυσικά εμπλέκεται μέλος της ιατρικής κοινότητας στη διαδικασία.

Σε ότι αφορά την προέλευση, οι έρευνες «δείχνουν» ή την περιοχή των Φαρσάλων, ή εκείνη της Ελασσόνας. Ότι δηλαδή πετάχτηκε σε κάδο σε μία από τις δύο επαρχίες. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αποκλείουν την πόλη της Λάρισας.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το δεδομένο αυτό, οδηγεί τις αρχές στη διερεύνηση των χώρων που θα ήταν κατάλληλος για να γίνει η επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τα δρομολόγια που ακολουθούν τα απορριμματοφόρα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της Ελασσόνας.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι στην περιοχή της Ελασσόνας δεν υπάρχει κάποια οργανωμένη ιδιωτική κλινική, οι αρχές εκτιμούν πως είναι πιθανό το σενάριο η γυναίκα που κυοφορούσε το βρέφος να απευθύνθηκε σε κλινική ή γιατρό σε κοντινό, μεγάλο αστικό κέντρο για την επέμβαση.

Όπως πιθανολογούν, στη συνέχεια ο εμπλεκόμενος γιατρός έδωσε το βρέφος για ταφή στη γυναίκα, η οποία και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης. Σε αυτή την περίπτωση, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν επίσης η Λάρισα, η Κατερίνη ακόμη και η Κοζάνη.

4 σχόλια στο άρθρο “Στο μικροσκόπιο ακόμη και η Κοζάνη για την υπόθεση του εμβρύου που βρέθηκε σε χωματερή ανακύκλωσης στη Λάρισα

  1. καθολου απιθανο να ειναι απο κοζανη παντος. με τοσα που εχουμε δει τον τελευταιο καιρο, δε θα με εκπληξει αυτο!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.