Το μυστήριο τηλεφώνημα και τα μεγάλα κενά στην υπόθεση της δολοφονίας του ταξιτζή στην Καστοριά88ilgufuf7uf7ufd7uy7

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα ως προς τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του άτυχου 52χρονου ταξιτζή στην Καστοριά απ’ τον 30χρονο παρασημοφορημένο ειδικό φρουρό. Ο ισχυρισμός του για ληστεία δεν φαίνεται να πείθει κανέναν.

Συνάδελφος του ειδικού φρουρού φέρεται να έχει καταθέσει πως μια μέρα πριν το αιματηρό περιστατικό της περασμένης Παρασκευής τον άκουσε να λέει μιλώντας στο τηλέφωνο τη φράση “που θα βρω τώρα 200 ευρώ”.

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως ο 30χρονος είχε κάπως περίεργη συμπεριφορά και κάποιες προστριβές με ορισμένους από τους συναδέλφους του, ωστόσο τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει έναν φόνο.

“Ήταν πιεσμένος οικονομικά;” αναρωτιούνται ορισμένοι, ωστόσο και αυτό το ερώτημα δεν έχει εύκολη απάντηση καθώς ο 30χρονος θα μπορούσε να πάρει 500 ευρώ από το θύμα του αλλά δεν το έκανε.

Ομολόγησε ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία ωστόσο η συμπεριφορά του και τα λάθη που έκανε δεν πείθουν για τους ισχυρισμούς του.

Λόγω της εμπειρίας του στην αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αφήσει ίχνη που να τον συνδέουν με το περιστατικό. Έτσι δεν θα έπρεπε να πάρει το ταξί από σημείο όπου θα τον κατέγραφαν κάμερες, ούτε και να οδηγήσει το θύμα σε περιοχή που τον συνδέει άμεσα με τον ίδιο. Τέλος, λένε έμπειροι αστυνομικοί, σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε τη “σφραγίδα” του πυροβολώντας τον άτυχο ταξιτζή με το προσωπικό του όπλο, το οποίο μάλιστα είναι το μοναδικό στην περιοχή και άμεσα θα οδηγούσε τους συναδέλφους σε εκείνον.

Τα λάθη που έκανε ο 30χρονος δείχνουν μεν ότι μπορεί να μην είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, όμως δεν απαντούν στο ερώτημα γιατί. Ποια ήταν τα κίνητρά του καθώς φαίνεται ότι η περίπτωση της ληστείας απορρίπτεται από τους έμπειρους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε προσωπικά το θύμα του, ωστόσο φαίνεται ότι εκείνον είχε βάλει στο στόχαστρο καθώς φαίνεται ότι περίμενε να μείνει μόνος στην πιάτσα των ταξί. Μοιάζει να τον “επέλεξε” λένε αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών.

Ο 30χρονος έχει ήδη οδηγηθεί από νωρίς στον Ανακριτή με την αστυνομία να παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή επεισοδίων.

Οι ώρες και οι μέρες ωστόσο περνούν και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν εντοπίζουν κάποια στοιχεία που να συνδέουν θύτη και θύμα. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς η μη σύνδεση των δύο οδηγούν στην πιθανότητα αβλεψίας του δράστη κάτι που φαντάζει τουλάχιστον περίεργο λόγω της ιδιότητάς του, ενώ με τον τρόπο αυτό το μόνο κίνητρο παραμένει η ληστεία η οποία επίσης δεν δικαιολογείται από τα στοιχεία…

Από το newsit.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Το μυστήριο τηλεφώνημα και τα μεγάλα κενά στην υπόθεση της δολοφονίας του ταξιτζή στην Καστοριά

  1. Για να μην υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τους δύο και αφού δεν υπάρχει θέμα ληστείας τότε 3 τινά μπορεί να συμβαίνουν:
    Ή υπήρχε ερωτικό θέμα μεταξύ των δύο ανδρών ή ερωτική αντιζηλία για τρίτο άτομο (άρα δυσκολεύεται να το ομολογήσει για να μην χαλάσει υποληψεις ή οικογενειες) ή το θύμα να τον εκβιάζε για κάτι ή για κάποιο λόγο. Όντας αστυνομικος δεν θα άφηνε ίχνη … άρα δεν είχε προγραμματίσει δολοφονία, απλώς αυτή προέκυψε. Για να αναγκαστεί να αφήσει ίχνη ίσως απειλήθηκε και αντέδρασε ξαφνικα χωρίς σκέψη.

  2. Για φαντάσου σε τι οικονομική κατάσταση μας έχουν φτάσει,όταν αστυνομικός πάνω στην απελπισία του,σκοτώνει για διακόσια ευρώ!!!!!!Τι έχει να γίνει!!!!

  3. Τίποτα άλλο θα δούμε σε λίγο δεν θα ξέρουμε από τη να φοβόμαστε του κλέφτες η τους μπάτσους που τους πληρώνουμε για να πίνουν καφέ ή τεμπέληδες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.