Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν από την Πτολεμαΐδα Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές του Διεθνούς Επιστημονικού Συμποσίου



hr5twh56h56wu5u656j7

Αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τη διεξαγωγή και τη διοργάνωση του Συμποσίου , όσο και από τη φιλοξενία της Δημοτική Αρχής αποχώρησαν , σήμερα Δευτέρα 13-3-2017 από την Πτολεμαϊδα, οι Έλληνες και οι Γερμανοί εισηγητές του Διεθνούς Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα: « Η Βιομηχανική Κληρονομιά ως μοχλός Βιώσιμης Ανάπτυξης : Η περίπτωση της ΛΙΠΤΟΛ», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Εορδαίας και το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Αποχαιρετώντας του εγνωσμένου κύρους Πανεπιστημιακούς ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τους ευχαρίστησε ακόμα μία φορά για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που κατέθεσαν στα πλαίσια του Συμποσίου , συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων του Δήμου Εορδαίας , ενώ τους προσέφερε διάφορα αναμνηστικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.