Τα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση – Σεμινάριο στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας



mousikosxoleioptolemaidas

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τον αναπληρωτή καθηγητή του Α.Π.Θ., κ. Ευάγγελο Αλεξίου, σε μια ημέρα αφιερωμένη στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στη Μέση Εκπαίδευση. Ο κ. Αλεξίου κατά την 4η και 5η διδακτική ώρα (11-12.20) θα μιλήσει με τους μαθητές του σχολείου με θέμα «Τα παρεξηγημένα Αρχαία Ελληνικά στη Μέση Εκπαίδευση». Οι γονείς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση με τους μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σεμινάριο προς τους φιλολόγους.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας προσκαλούν τους φιλολόγους της περιοχής να παρακολουθήσουν το σεμινάριο του κ. Ευάγγελου Αλεξίου, αναπληρωτή καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ., με θέμα «Εμείς οι φιλόλογοι και τα Αρχαία Ελληνικά» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 κατά τις ώρες 12.30-14.00 στη βιβλιοθήκη του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Στο σεμινάριο θα τεθούν επίκαιρα ερωτήματα για μια σύγχρονη προσέγγιση και διδασκαλία του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών και θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα διδακτικά παραδείγματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.