3 ομάδες της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις



dkytkdtkytdytssrsjrtrtsjsjrt

Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη στο ολυμπιακό αγώνισμα του taekwondo. 8 αθλητές συμμετείχαν την Κυριακή στο Baby cup στης Καβάλας το οποίο διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος Α.Σ. Καβάλας, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να γνωρίσουν τις πραγματικές συνθήκες αγώνα, εμπλουτίζοντας έτσι την αγωνιστική τους εμπειρία. Ο λόγος για τους 1. Βουλγαράκη Χρυσούλα 2.Κακουλίδου Μαριλένα 3. Καραμάρκου Μαρία-Ελένη 4.Καραμάρκου Μαρία-Άννα 5. Ριζόπουλος Χαρίλαος 6. Σκουτέλας Δημήτρης 7.Τριανταφυλλίδης Νίκος 8. Χατζηιωάννου Ελένη.

Η δεύτερη αποστολή μας που αποτελούνταν από 6 αθλητές συμμετείχε στο 1ο Τεχνικό Προκριματικό Πρωτάθλημα (poomsae) που διοργανώθηκε από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος όπου η ομάδα του συλλόγου μας κατάφερε να πάρει 4 μετάλλια, 2 χρυσά με τους Ντεμιράι Χριστίνα και Ταμπουλίδη Βασίλη 1 αργυρό μετάλλιο με την Ταμπουλίδου Αγάπη και 1 χάλκινο με τον Μπασιά Παναγιώτη.

Τέλος, 5 αθλητές μας έλαβαν μέρος, το ίδιο Σαββατοκύριακο, στο Διεθνές G1 βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από τηνWTF (παγκόσμια ομοσπονδία) Sofia Open, στην Βουλγαρία . Μια διοργάνωση με μεγάλο συναγωνισμό μιας και έχει μεγάλη σημασία η βαθμολογία που δίνει η παγκόσμια ομοσπονδία για τον κάθε αθλητή, ενόψει του 2020. Ο αθλητής μας Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος κατέκτησε την 2η θέση, αργυρό μετάλλιο, στην κατηγορία των -78kg εφήβων. Στην ίδια διοργάνωση έδωσε το παρόν και η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία ως διεθνής διαιτητής, προπονήτρια του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή τους, την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.