Μήνυμα ενότητας της Ένωσης Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

 

dei_kolona_enaerites2354245Τα τελευταία χρόνια όλοι οι εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ έχουμε γίνει μάρτυρες και κοινωνοί μεγάλων αλλαγών και εξελίξεων στην επιχείρηση που εργαζόμαστε, οι οποίες κάποτε φάνταζαν μάλλον απίθανες . Οι εξελίξεις αυτές , πήραν σάρκα και οστά , και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί με ασφάλεια ποιες θα είναι οι συνέπειες στο μέλλον και με τι κόστος.

Είναι γνωστό ότι ως πρώην εργαζόμενοι της μητρικής ΔΕΗ λάβαμε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν , διαβεβαιώσεις που διαψεύστηκαν και από την μεριά μας δώσαμε άνισους αγώνες για να προασπίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Στις εξελίξεις αυτές όλοι είχαμε και θα έχουμε κοινή πορεία και μοίρα, ανεξαρτήτως ιδιότητας και ειδικότητας , που δεν θα πρέπει να την αφήσουμε στην τύχη ή στα χέρια τρίτων. Κανείς άλλος δεν γνωρίζει καλύτερα, τα προβλήματά μας: τί ζούμε καθημερινά στην εργασία μας, τι προσδοκούμε ως εργαζόμενοι , πώς θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας εμείς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ.

Σήμερα που βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη περίοδο για τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, είναι αναγκαίο να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σε μία δυναμική και αγωνιστική συνδικαλιστική ένωση ΟΛΩΝ των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ.

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ» είναι επιχειρησιακό σωματείο, στο οποίο, σύμφωνα με το καταστατικό του, μπορούν να είναι τακτικά μέλη ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Σε αυτή την συγκυρία , ας δώσουμε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα της δυναμικής μας ως εργαζόμενοι . Ας συστρατευθούμε όλοι μας ενωτικά στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να διεκδικήσουμε άμεσες λύσεις και να αντισταθούμε στην υπονόμευση των εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων μας στη νέα εποχή που έρχεται.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.