Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου στα Δικαστήρια της Καστοριάς



dikastirio_kastorias1

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου η δίκη της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων θα καθίσουν η μητέρα του άτυχου Κωστή και ο πατριός του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι ίδιοι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Καστοριάς με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης λίγα λεπτά πριν τις 9:00 και έδειχναν μια αρκετά ψύχραιμη εικόνα.

Το KOZANILIFE.GR βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς για να σας ενημερώσει για τις εξελίξεις της δίκης, η οποία είναι άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου στα Δικαστήρια της Καστοριάς

  1. Ειδοποίηση: Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου στα Δικαστήρια της Καστοριάς - AmunaNet.Com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.