Μεταμεσονύκτιες βόλτες από αρκουδάκια στην πόλη της Καστοριάς! Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για την απομάκρυνσή τους

qa4h546hy54r6w5uh56r

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο το βράδυ καταλαβαίνω πολλές φορές ότι πρόκειται για ζώα που συνήθως έχουν εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα …. πάντα βέβαια σε φοβίζει το γεγονός το τι θα αντιμετωπίσεις σαν κλινική εικόνα του ζώου και προετοιμάζεσαι.

Χθες βράδυ λοιπόν ήταν ένα περιστατικό που δεν σε τρόμαζε η εικόνα το ζώου αλλά η θέση που ήταν !!! Εντός του αστικού ιστού της πόλης και μάλιστα κεντρικά!!!

Άμεση κινητοποίηση από την αστυνομία με τέσσερα αυτοκίνητα μαζί με τα πληρώματα τους κλείσαμε τις δύο κεντρικές αρτηρίες της πόλης και ξεκινήσαμε να προσεγγίζουμε τα ζώα με τρόπο που τα οδηγούσαμε προς την έξοδο του ιστού. Μετά από πολλές ώρες και μεγάλες προσπάθειες καταφέραμε το εφικτό αποτέλεσμα για τα αρκουδάκια και τους ανθρώπους που δυστυχώς λόγο μεγάλης κινητοποίησης φέραμε ανησυχία στην περιοχή.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Δείτε στον παρακάτω χάρτη την διαδρομή που ακολούθησαν:

15032215_1326532587358413_2661644544235816726_n

Από το svouranews.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.