Παράσταση διαμαρτυρίας των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στο Δημαρχείο Εορδαίας

ky55j6ws6j4ws5h4w5h

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 7-11-2016 στην είσοδο του Δημοτικού Καταστήματος Εορδαίας οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας , με αφορμή το κάλεσμα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, σε κινητοποίηση για την σημερινή κατάσταση των Σχολείων όλης της χώρας.

Προτάσσοντας την άμεση έναρξη της σίτισης και την πρόσληψη μονίμων και αναπληρωτών Καθηγητών οι εκπρόσωποι του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου , παρέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Θεοδοσιάδη , ο οποίος διαβεβαίωσε τα παιδία ότι θα το μεταφέρει στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Ο Δήμος Εορδαίας έχει στις προτεραιότητές του την εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολείων της περιοχής , επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης , υποδεχόμενος τους μαθητές , ενώ ο Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Μαμάτσιος τόνισε την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της σίτισης , ευχαριστώντας δεδομένης της ευκαιρίας τον Δήμαρχο Εορδαίας ο οποίος προ ημερών υποσχέθηκε την άμεση διευθέτησή του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.