Τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαρίσης, στην πρώην γέφυρα του ΟΣΕ – Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κοζάνης η οδηγός του αυτοκινήτου



asthenoforo_vradi

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:00 της Πέμπτης 26 Μαΐου στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της πρώην γέφυρας του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν από την Κοζάνη με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο βγήκε από την οδό Γεωργίου Σαραντάρη. Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου χτύπησε το αμάξι που οδηγούσε γυναίκα στο πίσω μέρος από τον συνοδηγό, με αποτέλεσμα να το εκτοπίσει εκτός του δρόμου.

Από τη σύγκρουση φαίνεται να τραυματίστηκε η γυναίκα οδηγός. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ παρέμειναν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαρίσης, στην πρώην γέφυρα του ΟΣΕ – Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κοζάνης η οδηγός του αυτοκινήτου

  1. Αν δεν θα τοποθετηθεί κάθετα και οριζόντια φωτισμός και σε εκείνη την έξοδο και στης Θεσσαλονίκης θα έχουμε τακτικά ατυχήματα.

  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ.ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΧΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

  3. ΞΥΠΝΑ!!!!!!ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝΕ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ……ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.