Ανοίγουν τις πύλες τους για τα παιδιά της Κοζάνης οι παραθαλάσσιες κατασκηνώσεις της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός»

fuytkufykdtjdrtjrdjyddj

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι παραθαλάσσιες κατασκηνώσεις της Στέγης Παιδιού Κοζάνης “Ο Άγιος Στυλιανός” ετοιμάζονται και πάλι φέτος να φιλοξενήσουν στην απλόχωρη αγκαλιά τους στην παραλία του Φτελιού Μαγνησίας, όλα τα παιδιά της Κοζάνης (και όχι μόνο).

Στόχος να απολαύσουν δέκα μέρες ξεγνοιασιάς, να χορτάσουν κολύμπι, παιχνίδι, ζωή στη φύση, να κάνουν φίλους για πάντα, να αναζητήσουν την νεοελληνική μας ταυτότητα και το νόημα της βιοτής μας στις καθαρές πηγές της Ορθόδοξης παράδοσής μας.

Όμως τα παιδιά δυσκολεύονται να καταβάλουν έστω και  αυτά τα λίγα τροφεία. Για αυτό και φέτος το διοικητικό συμβούλιο των κατασκηνώσεων καλεί όλους μας να “υιοθετήσουμε” ένα παιδί για να έρθει στην κατασκήνωση συνεισφέροντας ότι δύναται ο καθένας από το υστέρημα του.

Οι κατασκηνώσεις της Στέγης Παιδιού συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια ζωής, θέλουν να μας υπενθυμίσουν ότι δεν ανήκουν σε κάποιον ιδιώτη ή επιχείρηση, δεν έχουν σκοπό το κέρδος, δεν είναι ανταγωνιστικές προς τις άλλες κατασκηνώσεις αλλά ανήκουν στην πόλη και στον καθένα μας που τις στηρίζει τόσα χρόνια.

Η κατασκήνωση στο “Φτελιό” είναι η κατασκήνωση της καρδιάς μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα των κατασκηνώσεων www.ftelio.eu , καλέστε στο τηλέφωνο 6940206841 ή στείλτε e-mail στην ηλ.διεύθυνση  fteliokat@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.