Βίντεο: Εντυπωσίασε το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στα Εόρτια των Μουσικών Σχολείων που έγιναν στις Σέρρες



gt45qt54rtq54t4r5e

Μία ξεχωριστή μέρα για το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας .Οι μαθητές του Σχολείου μας ένωσαν τις φωνές τους με τους μαθητές και άλλων Σχολείων της Μακεδονίας στην πόλη των Σερρών. Το Υπουργείο Παιδείας για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει τα Εόρτια των Μουσικών Σχολείων. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Τη Δυτική Μακεδονία εκπροσώπησε επάξια το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας με το σύνολο παραδοσιακής μουσικής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση .Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης το Σχολείο μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης συμμετείχε μαζί με τα Μουσικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης της Κατερίνης των Σερρών και της Πτολεμαΐδας σε μία κοινή εκδήλωση -παρουσίαση κλασικής και έντεχνης μουσικής.

Οι μαθητές μας, μάγεψαν πραγματικά τους ακροατές και απέδειξαν ότι μέσα από τη μουσική μπορούμε να ενωθούμε όλοι οι λαοί και ότι τα Μουσικά Σχολεία είναι Σχολεία πολιτισμού και τέχνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και άλλων φορέων της περιοχής .Συγχαρητήρια στους καθηγητές μας και στους μαθητές μας. Πραγματικά μας κάνατε περήφανους για άλλη μία φορά!!!

Υπέυθυνοι Παραδοσιακού Συνόλου
Γιώτας Χρήστος, Μπλέτσος Αλέξανδρος, Τριανατφυλλίδης Χάρης, Κεχαγιά Αναστασία, Δούρβας Νίκος

Ο Διευθυντής
Γεώργιος Μαμάτσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.