Μοριοδότηση διακριθέντων αθλητριών από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα



djkghdgkjhdgkhdkghkgdh

Σε τρείς διοργανώσεις έλαβε μέρος η Εορδαική Δύναμη την τελευταία εβδομάδα από όπου επέστρεψε και με πολλές διακρίσεις.

Το διήμερο 12-13 Απριλίου συμμετείχε με τρεις αθλήτριες στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα TAEKWODNO  Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ Ελλάδας σχ. Έτους 2016, που προκηρύχτηκε από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επισημάνουμε δε ότι το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο και οι αθλητές/ριες που έχουν επιτύχει διάκριση λαμβάνουν προσαύξηση  για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και  για τα άλλα τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα πήραν μέρος οι παρακάτω αθλήτριες οι οποίες και διακρίθηκαν :

Σάκου Τριανταφυλλιά 2η θέση Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία –

Χριστίδου Βασιλική 3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία –

Πολύ καλή εμφάνιση είχε και η Αλεξανδρίδου Δήμητρα η οποία έχασε στα μετάλλιο στον χρυσό πόντο.

Το τετραήμερο 7-10 Απριλίου συμμετείχε επίσης σε μια από της μεγαλύτερες και σημαντικότερες διοργανώσεις, με την αθλήτρια Χριστίδου Γραμματική στο World Taekwondo President’s Cup 2016 το οποίο διοργανώθηκε στην Βόνη Γερμανία στο οποίο συμμετείχαν 1800 αθλητές από 59 χώρες
Στην διοργάνωση αυτή όλοι οι διακριθέντες (1η έως 4η θέση) σε κάθε κατηγορία βάρους  της εκδήλωσης αυτής, προκρίνονται απευθείας στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ETU.
Η αθλήτρια μας Χριστίδου κατάφερε και έφτασε μέχρι το προημιτελικό όπου όμως ηττήθηκε από την αθλήτρια της Ολλανδίας παραμένοντας στην 5η θέση.

Τέλος δύο αθλητές του συλλόγου Εορδαική Δύναμη και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας ,συμμετείχαν  στην 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 2ήμερο 6-7 Απριλίου με  τη συμμετοχή 2.000 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 80 Γυμνάσια της περιοχής.

Συγκεκριμένα :

Πιρίτζαους Πολυχρονιά  άθλημα : TAEKWONDO 1η θέση Χρυσό

Χριστίδης Παναγιώτης άθλημα : ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 1η θέση Χρυσό.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο που στέκεται στο πλευρό  των παιδιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.