Συλλυπητήριο μήνυμα του Φιλοπρόοδου για το θάνατο του Κώστα Κουτσομύτη



sillipitirio_bannerΜε οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Κώστα Κουτσομύτη, που η κοινωνία της Κοζάνης παρακολουθούσε με καμάρι την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πορεία του, αφού μετά την αποφοίτηση του από το «Βαλταδώρειο» και τις σπουδές σκηνοθεσίας στη Βιέννη αναδείχτηκε σε έναν από τους πιο ποιοτικούς και εμπορικούς σκηνοθέτες της ελληνικής τηλεόρασης. Κατάφερε με αριστοτεχνικό τρόπο να μεταφέρει την ελληνική λογοτεχνία στη μικρή οθόνη, γνωρίζοντάς την στο ευρύ κοινό και με σεβασμό «φώτισε» κορυφαίες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη, θα τον θυμόμαστε σαν ένα σκηνοθέτη, δάσκαλο, δημιουργό που μάτωσε τα γόνατά του στην Κοζάνη που αγάπησε, και ακολούθησε στη συνέχεια μια συναρπαστική καλλιτεχνική πορεία, αφήνοντας αποτύπωμα που του επιτρέπει να επιστρέφει στα επίγεια χωρίς να ξεχνιέται…

Είμαστε βέβαιοι πως από ψηλά, Κώστα, θα ‘βρεις τα καλύτερα, απέραντα πλάνα, σκηνοθετώντας το άπειρο και μέσα απ’ αυτό, όταν θα φτάνεις στην οροσειρά της Πίνδου που σε γέννησε, να ανεβαίνεις και πιο πάνω δεξιά, να αντικρίζεις το καμπαναριό της πόλης που σε μεγάλωσε!

Κώστα δεν σε αποχαιρετάμε αφού με τις εικόνες που μας χάρισες, έγινες κομμάτι της ψυχής μας… Κρατάμε μεγάλη και ζεστή αγκαλιά στην αγαπημένη σου σύντροφο Ρένα και στο μονάκριβο γιο σου Γιάννη.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.