Αλλαγή φοράς κίνησης των οχημάτων σε οδούς της Πτολεμαΐδας – Δείτε αναλυτικά

ptolemaida_plateia1

Από το Δήμο Εορδαίας ανακοινώνεται, ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης της οδού Ι. Χρηστίδη, από την Πέμπτη 17-3-2016 και ώρα 7.00 π.μ. θα τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση 433/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, που προβλέπει:

1. Την αλλαγή της φοράς κίνησης των οχημάτων στην οδό Ι. Χρηστίδη στο τμήμα από την οδό Θράκης έως την οδό 25ης Μαρτίου. Η κίνηση πλέον θα γίνεται με φορά από την οδό Θράκης προς την οδό 25ης Μαρτίου.

2. Την επαναφορά της αρχικής, προβλεπόμενης από την κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης, φοράς κίνησης των οχημάτων στις οδούς Π. Τσαλδάρη και Θ. Σοφούλη. Συγκεκριμένα, στην οδό Π. Τσαλδάρη η κίνηση θα γίνεται πλέον με φορά από την οδό 25ης Μαρτίου προς το Παλιό Πάρκο και στην οδό Θ. Σοφούλη η κίνηση θα γίνεται με φορά από το Παλιό Πάρκο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

3. Η εφαρμογή των παραπάνω θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Παρακαλούνται οι κ.κ. οδηγοί οχημάτων να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργάνων της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και με τη νέα οδική σήμανση.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.