Πάνω από 20 επιχειρήσεις του ΕΒΕ Κοζάνης στη φετινή έκθεση «Food Expo Greece 2016»



uwe5yetuyutye

Το Επιμελητήριο  Κοζάνης θα συμμετέχει για πρώτη φορά εφέτος στην έκθεση «FOOD EXPO GREECE 2016» στην Αθήνα με περισσότερες από 20 επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης θα συμμετέχει για πρώτη φορά εφέτος στην ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη έκθεση τροφίμων και ποτών «FOOD EXPO GREECE 2016»,   που θα  λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα Αττικής από 19 έως 21 Μαρτίου 2016.

Η «FOOD EXPO Greece» είναι μια από τις μεγαλύτερες κλαδικές διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επιχειρήσεων του κλάδου και κατέχει εξέχοντα ρόλο στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας. Προσφέρει πάνω από 22.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου και καταδεικνύει κάθε χρόνο τεράστια δυναμική, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών και χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών. Πλήρης σε όλους τους τομείς και με μια σειρά καινοτόμων δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων, η FOOD EXPO αναμένεται και εφέτος να κρατήσει  το ενδιαφέρον των επαγγελματιών επισκεπτών από τους κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, οι οποίοι με την ισχυρή παρουσία τους  ανέδειξαν στις προηγούμενες 2 διοργανώσεις την έκθεση σε κομβικό σημείο εμπορικών συναντήσεων.

Στην 3η εφετινή «FOOD EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαρτίου 2016, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 900 εκθέτες.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Αστική Εταιρεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης, θα συμμετέχουν με αποστολή η οποία συμπεριλαμβάνει περισσότερες από είκοσι τοπικές επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και την προβολή των προϊόντων τους, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.