Ηλεκτρονική συμμετοχή στην έρευνα για τις απόψεις των δημοτών Κοζάνης σχετικά με την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου



kozani_spitia_apo_xenia

Και ηλεκτρονικά η συμμετοχή στην έρευνα – μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τη διερεύνηση των απόψεων των δημοτών  για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου

Ο Δήμος Κοζάνης, συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχοντας στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, πήρε την πρωτοβουλία για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων διεξάγεται έρευνα-μελέτη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που στόχο έχει την διερεύνηση των απόψεων και των επιθυμιών των κατοίκων της Κοζάνης για την πόλη τους, αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Μπορείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο σύνδεσμο http://www.kozanh.gr/web/guest/questionnaire-metakiniseis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.