Συγκλονίζει η Ντένια, η νεαρή κοπέλα που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά, μέσα από την Εντατική – Όλη η Ελλάδα προσεύχεται για εκείνη!



ntenia2

Όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τον αγώνα που δίνει η 28χρονη Ντένια, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.

Η νεαρή κοπέλα από την Ζάκυνθο πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αμερικής προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες και μέσω facebook απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα.

Η ίδια μίλησε στο STAR μέσα από την Εντατική, όπου νοσηλεύεται μέχρι να φύγει για Βοστόνη και είπε: «Σας είδα χθες στο δελτίο του STAR να μιλάτε για μένα και σας ευχαριστώ θερμά. Δεν έχω την δύναμη να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να ζητήσω την βοήθειά σας μέσω facebook. Σας αφήνω τώρα γιατί ανεβάζω παλμούς και αυτό είναι επικίνδυνο».

Να σημειωθεί ότι η 28χρονη, ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική με το πρωθυπουργικό σκάφος, χάρη στην παρέμβαση του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σπύρου Κοντονή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.

Και οι Έλληνες διεθνείς στηρίζουν τη νεαρή Ζακυνθινιά

Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκονται και οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τάχθηκαν στο πλευρό της συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί, με τον αρχηγό της Εθνικής μας και παίχτη της Roma, Βασίλη Τοροσίδη, να δηλώνει στο Έθνος πως «ως ενεργοί πολίτες αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαιχτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν για τη Διονυσία. Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

Οι λογαριασμοί που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Παπακωστοπούλου – star.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.