Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συναρμολόγηση – «στήσιμο» των τριών Εκθεσιακών λυόμενων σπιτιών στην πλατεία Κοζάνης κατά την αποκριά



roloi_koz_2Το Επιμελητήριο Κοζάνης  καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με ξυλουργικές εργασίες και αποδεδειγμένα δύνανται να ανταποκριθούν στη φύση της προς ανάθεση εργασίας, που είναι η συναρμολόγηση και το «στήσιμο» 3 λυόμενων σπιτιών, εμβαδού περίπου έκαστο 6Χ6 (με ξύλινη σκεπή), που θα τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για να αποτελέσουν εκθετήριους χώρους των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων την περίοδο της Αποκριάς 2016, να υποβάλλουν τις προσφορές τους την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στον 1ο όροφο, γραφείο Διεύθυνσης, του Επιμελητηρίου, στην οδό Ιωάννου Φαρμάκη 2, Κοζάνη.

Ο Προϋπολογισμός του έργου που περιλαμβάνει μεταφορά από την αποθήκη του  Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης της  προς συναρμολόγηση ξυλείας και συναρμολόγηση – «στήσιμο» των τριών σπιτιών, αλλά  και αμέσως μετά το τέλος της Αποκριάς  αποσυναρμολόγηση και  επαναμεταφορά από την πλατεία Κοζάνης της ξυλείας και των όλων των συναφών υλικών του έργου στην αποθήκη του Εκθεσιακού κέντρου, ανέρχεται στο ποσό των 2.500 ευρώ, με το Φ.Π.Α..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε κλειστό φάκελο τις  προσφορές για την ανάληψη του έργου στο Επιμελητήριο έως και την παραπάνω ημερομηνία, οι δε φάκελοι θα ανοιχθούν από τριμελή επιτροπή διαγωνισμών του Επιμελητηρίου την ίδια ημέρα, ήτοι 10/2/2016 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Στο φάκελο εκτός από την οικονομική προσφορά, θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο, καθώς και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο και στο τηλ. 24610 41693 κα Κατερίνα Καρακουλάκη.

Ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου Κοζάνης
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.