Μαρία Παπαβασιλείου του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας: Η ιστορία γράφεται από τους νικητές



1fhjsrfghrf

Η ΜΑΡΙΑ από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το  μπάσκετ  ήταν φανερό πόσο ευοίωνο  μέλλον είχε στο αθλητισμό.  Λειτουργώντας  με συνέπεια, σκληρή δουλεία  και πρωταρχικό της  κίνητρο την  μεγάλη αγάπη για το  άθλημα διακρίθηκε  από πολύ  μικρή.

Αθλήτρια με εξαιρετικό ταλέντο, ανέπτυξε  τις ηγετικές  της ικανότητες και το αποτέλεσμα ήταν  να  γίνει αναπόσπαστο  μέλος  στις ομάδες  κορασίδων  και  νεανίδων  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ. Μέλος της εξαιρετικής ομάδας ΝΕΑΝΙΔΩΝ που το 2012, πήρε  πρωτάθλημα  Ελλάδας συμμετείχε  σε πολλές ακόμη τελικές φάσεις ανάλογων ηλικιακών πρωταθλημάτων &  διακρίθηκε  με  πολλές κλήσεις  και  συμμετοχές στις  εθνικές ομάδες  κορασίδων , νεανίδων,  νέων  γυναικών.

Από  πολύ   μικρή  είχε   την  πολύτιμη ευκαιρία  να πάρει το βάπτισμα του πυρός στην μεγάλη  κατηγορία της Α1,  στην οποία έπαιξε και πέρυσι με την  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  Ν.  ΡΥΣΙΟΥ , ενώ φέτος συνεχίζει στον  ΗΡΑΚΛΗ  ΘΕΣ/ΚΗΣ στην Α2.

Με εξαιρετική  δουλειά  και επιμονή  έχει καταφέρει  να εδραιώσει  την θέση  της, στην  κατηγορία των  πιο  ελπιδοφόρων  και υποσχόμενων  νέων αθλητριών  και  με  τις προοπτικές να  είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για αυτήν. Η εξέλιξη της, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και είμαστε σίγουροι πως με  ανάλογη δουλειά και  προσήλωση  το  μέλλον της ανήκει.

2fghjgfd

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.