Ημερίδα και Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και όχι μόνο από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης

iughoihohiu

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Οικογένεια –Επικοινωνία –Λόγος: Χτίζω γέφυρες επικοινωνίας με το παιδί μου». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/12/2015 στη δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων «Kοβεντάρειο» από τις 17:00 έως τις 21:00, απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και σε όλους όσους θέλουν να χτίσουν γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά!

Η ημερίδα πλαισιώνεται από βιωματικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14/12/2015 στον παιδικό σταθμό «Το Σχολείο της Χαράς», Βογατσικού 6, Κοζάνη. Το πρώτο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Επικοινωνία: Δεξιότητες και τεχνικές που διευκολύνουν την επικοινωνία με το παιδί μου» απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και θα διεξαχθεί από τις 17:00 έως τις 19:00 ενώ το δεύτερο με θέμα «Επικοινωνία: Δεξιότητες και τεχνικές που διευκολύνουν την επικοινωνία με τα παιδιά μέσα στο σχολικό πλαίσιο», απευθύνεται σε βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς και θα διεξαχθεί από τις 19:00 έως τις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη

Δειτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.