Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν διανομή ρυζιούdimarxeio_kozanisΟ Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της χώρας» ενημερώνει τους δικαιούχους πως τη Δευτέρα 14, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι, μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. (Πλακοπίτη 11, κτίριο 40 Μαρτύρων, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο) για να παραλάβουν τις ποσότητες ρυζιού που τους αναλογούν.

Σημειώνεται πως δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι είχαν εγκριθεί στο «Εθνικό Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους, της Ε.Ε., έτους 2013» και είχαν παραλάβει στο παρελθόν τρόφιμα και συγκεκριμένα ζυμαρικά, φέτα, γραβιέρα, κασέρι και λάδι.

Εφιστούμε την προσοχή και για την αποφυγή ταλαιπωρίας των δημοτών, σε όσους δεν είχαν απογραφεί στο πρόγραμμα να μην προσέλθουν για τη συγκεκριμένη παροχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.