Σύλληψη 56χρονου για αρχαία και ναρκωτικά στα Γρεβενά! Άλλες 3 συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών!



wwwrewthyertreΧθες (07-12-2015) το απόγευμα στην διασταύρωση Καληράχης – Επταχωρίου Γρεβενών αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό για παραβάση των νόμων περί ναρκωτικών καθώς και περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πήλινο αγγείο – αμφορέας ύψους 22 εκατοστών που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και 19,5 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Τα δισκία χαπιών και ο αμφορέας κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση

5srfthsrfhrfΧθες (07-12-2015) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (41, 43 και 46 χρονών), για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες (07-12-2015) το απόγευμα κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης καθώς και ότι ο 46χρονος κατείχε μία (1) συσκευασία καπνού αναμεμειγμένη με ποσότητα κάνναβης, ένα (1) μαχαίρι και μικρό χρηματικό ποσό προερχόμενο όπως προέκυψε από την έρευνα, από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -638,4- γραμμαρίων,
έξι (6) συσκευασίες καπνού αναμεμειγμένο με κάνναβη, συνολικού βάρους -43,4- γραμμαρίων,
σπόροι κάνναβης -3,1- γραμμαρίων και
τριάντα τέσσερις (34) κενές συσκευασίες προερχόμενες από εργοστασιακό καπνό.

Ακόμη, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης -3,3- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.