Νέα ιστοσελίδα για την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

jyteetyjteyjetyjeteuyte

H  Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου της  ιστοχώρου που αφορά στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.visitwestmacedonia.gr, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και κάθε ενδιαφερόμενος  φίλος, συνεργάτης ή νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού μπορεί να επωφεληθεί από τη συντονισμένη προβολή της Δυτικής Μακεδονίας που στόχο έχει την επικοινωνία του τουριστικού της προφίλ και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο ακροατήριο.

Παρατηρήσεις, συμβουλές, προσθήκες και κάθε μορφής εποικοδομητική κριτική, είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη για μας σε αυτή τη φάση,  ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να στείλετε τα σχόλια σας, τα οποία θα συνοδεύονται από τα πλήρη στοιχεία σας στο e-mail: info@visitwestmacedonia.gr   (2467350229) έως 11/12/2015.

Σε δεύτερη φάση και αφού γίνει αξιοποίηση των προτάσεων, η Εταιρεία Τουρισμού θα προχωρήσει στην τελική έκδοση του ιστοχώρου και στη  μετάφρασή του στην αγγλική γλώσσα.

Ευελπιστούμε στην επιτυχία μίας δράσης που μπορεί μόνο θετικά αποτελέσματα να φέρει για την περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Κώττας

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.