6ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός 2015 Πτολεμαΐδα777uygiuiughiuhy7f6Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2015
“Θηλασμός και εργασία : ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει”
Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 45 πόλεις της Ελλάδας!

Για την Πτολεμαϊδα την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η  “Ομάδα Εθελοντών  και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πτολεμαΐδας”

(https://www.facebook.com/groups/omada.uposthri3hs.thilasmou.ptolemaidas/)
(https://www.facebook.com/BFMumsPtolemaida?fref=ts)

και σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Στην Πρέβεζα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.

Στην εκδήλωση θα χορέψουν τα παιδιά μας, θα πάρουν μπαλόνια, θα υπάρχουν μικροεκπλήξεις, Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά! Τέλος, θα υπάρξουν αναμνηστικά και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με χρήσιμα δώρα για τις έγκυες και τις θηλάζουσες μητέρες.

* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO) να εξαπλωθεί το  μήνυμα «Θηλασμός και εργασία : ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει».

Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Πτολεμαϊδα εδώ : https://www.facebook.com/events/1670170299862441/

Βρείτε τα σημεία συνάντησης και στις 51 πόλεις, εδώ: https://www.facebook.com/thilazo

Φιλικά, Η διαχείρηση της Ομάδας Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.