Κοζάνη: Στον χορό των κινητοποιήσεων και οι φαρμακοποιοί της Π.Ε. Κοζάνηςfarmakeio1Στις κινητοποιήσεις, με αιχμή του δόρατος την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων, θα συμμετέχει  και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βελονάς. Υπογράμμισε ότι η αλλαγή του καθεστώτος θα πλήξει καίρια το επάγγελμα επιτρέποντας σε επενδυτές το άνοιγμα επιχειρήσεων στις οποίες θα απασχολούνται φαρμακοποιοί με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά.

Οι αλλαγές που προωθούνται στην ιδιοκτησία, το ωράριο λειτουργίας και το ποσοστό κέρδους, τόνισε ο ίδιος, δεν ισχύουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη Ο κ. Βελονάς σε σχέση με τα αντιγριπικά εμβόλια επεσήμανε πως υπάρχει πλήρη επάρκεια τα οποία και χορηγούνται σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ενώ σοβαρή έλλειψη παρουσιάζεται από την άλλη σε άλλα είδη εμβολίων και σε πολλές άλλες κατηγορίες φαρμάκων.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Στον χορό των κινητοποιήσεων και οι φαρμακοποιοί της Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.