6 συλλήψεις σε 2 μέρες για ναρκωτικά από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης



astinomia_kozanis_megaro

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Προχθές το μεσημέρι στη Νεάπολη Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς 23 και 34 χρονών, για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, οι δύο προαναφερόμενοι συνελήφθησαν γιατί σε σωματικές έρευνες που τους έγιναν καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια τους, βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, διάφορα σύνεργα χρήσης ηρωίνης (χρησιμοποιημένες σύριγγες κ.α.) και μια -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς στη Θεσσαλονίκη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς, μία γυναίκα 28 χρονών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο άνδρες 34 και 51 χρονών και μία 39χρονη γυναίκα, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αρχαιοτήτων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των προαναφερόμενων όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-13.80- γραμμάρια κάνναβης,
-47- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχαν παράνομα,
το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων εκατό ευρώ (2.100€),
σύνεργα χρήσης ηρωίνης,
υπολείμματα ηρωίνης,
σπόροι κάνναβης,
-5- τμήματα λαβών αγγείων και -1- βάση αγγείου,
-3- κινητά τηλέφωνα,
-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
-1- φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.