ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την καλλιτεχνική φωτογράφιση των εκδηλώσεων και μειοδοτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση λεωφορείωνdipethe_kozΗ Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη καλλιτεχνική φωτογράφιση των εκδηλώσεών του (θεατρικές παραστάσεις, πρόβες, παράλληλες δράσεις), 12μηνης διάρκειας.

Η οικονομική προσφορά των υποψηφίων αναδόχων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των  80 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά φωτογράφιση, η οποία περιλαμβάνει πρόβα και παράσταση.
Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνη.

Πληροφορίες, αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνο 24610-24062, fax: 24610-24291.


dipethe_kozΗ Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, επαναπροκηρύσσει μειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές  προσφορές για τη μίσθωση λεωφορείων, για μεταφορά μαθητών των Σχολείων του νομού Κοζάνης, από και προς την ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Κοζάνης και από και προς το Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας, για την παρακολούθηση των παραστάσεών του, με απασχόλησή τους σε τακτές περιόδους και σε ώρες και ημέρες λειτουργίας των σχολείων.

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΄΄Αίθουσα Τέχνης΄΄ Πάρκο Αγ. Δημητρίου Κοζάνη.

Πληροφορίες, αναλυτική διακήρυξη του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνο 24610-24062, fax: 24610-24291.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την καλλιτεχνική φωτογράφιση των εκδηλώσεων και μειοδοτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση λεωφορείων

  1. Ορίζει ο δήμος μέχρι ποιο ποσό να βάλουν στην προσφορά? Ας ορίσει και το minimum αν είναι… Για τα λεοφωρεία? Δεν έχει όριο?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.