Το πρώτο… κουδούνι 41 χρόνια μετά για τους παλαιούς συμμαθητές του Γυμνασίου Σερβίων – Βίντεοyufyufufuifgluiygui

Το …πρώτο κουδούνι μετά από 41 χρόνια χτύπησε και πάλι για τους παλαιούς συμμαθητές του Γυμνασίου Σερβίων, οι οποίοι συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στα Σέρβια, σε μια συνάντηση που ξύπνησε παλιές θύμησες.

Ήταν 20 Ιουνίου 1974 και ώρα 1.30 μ.μ. όταν ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Σερβίων εξέδωσε το απολυτήριο, το οποίο 41 χρόνια μετά αναγνώστηκε στη συνάντηση των παλαιών συμμαθητών.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, πρώην αντινομάρχης αλλά και ο πρώην δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο πρώτος, εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίησή του για αυτή τη συνάντηση, ευχόμενος στην επόμενη να βρεθούν και πάλι περισσότεροι παλαιοί συμμαθητές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καθηγητές τους απηύθυνε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος λέγοντας με λόγια συγκίνησης πως «να είμαστε και πάλι εδώ, στο χώρο που αποχαιρετίσαμε 40 χρόνια πριν και πετάξαμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Καβαλικέψαμε τον Πήγασο της ελπίδας. Η ζωή ήταν μπροστά μας. Παιδιά της επαρχίας, πάμφτωχα αλλά σφυρηλατημένα στα προβλήματα από μικρά. Πρόσωπα σπαθιά, άνθρωποι αυθεντικοί…».

Με λόγια συγκίνησης πήραν το λόγο και οι παλιοί καθηγητές τους, ευχόμενοι τα καλύτερα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.