Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την εκπομπή «Αποδράσεις», με τη Λίτσα Παλαμά στην τηλεόραση του Flash



Πρεμιέρα, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα εκπομπή, μέσα από την τηλεόραση του Flash, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου!

Μία νέα εκπομπή, που όπως όλα δείχνουν, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και όχι μόνο, αφού θα ταξιδεύει για να μας φέρνει τα καλύτερα “κομμάτια” της Ελλάδας, στις οθόνες μας.

Παρουσιάστρια της εκπομπής φυσικά, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Λίτσα Παλαμά, η οποία μας δείχνει πάντα, την ωραία πλευρά της ζωής.

Το kozanilife.gr, επικοινώνησε με τη Λίτσα Παλαμά, η οποία μας είπε:

“Είναι ένα βήμα εξέλιξης, θέλοντας να προσφέρω με την τηλεοπτική μου εμπειρία στην ανάδειξη της πιο ομορφης χώρας του πλανήτη. Να βοηθήσουμε στην ανάδειξη όλων των όμορφων και αγνωστων για πολλούς, τουριστικών προορισμών. Μέσα από την εκπομπή, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία της απόδρασης από την καθημερινότητα.Ταξιδευουμε το νου και γεμίζουμε εικόνες χρώματα και αρώματα”.

222212071733 10207810405517154 1466433602 n

Η εκπομπή, θα ξεκινήσει τα αφιερωματικά ταξίδια μέσα από τις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας με πρώτη εκπομπή αφιερωμένη στη Νεράϊδα, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Μία πλούσια εκπομπή, με την αναφορά της ιστορίας του κάθε τόπου, συνεντεύξεις, τουριστικούς προορισμούς, υποδομές,ξενοδοχεία , χώρους αναψυχής και εστίασης,δραστηριότητες της κάθε περιοχής, αλλά και όσα ξεχωριστά υπάρχουν στον κάθε τουριστικό προορισμό.

Οι συντελεστές των “Αποδράσεων”, θα μας κρατάνε ενήμερους για του κόσμου τα παράξενα, τα οποία θα συναντούν σε κάθε τους ταξίδι, ενώ ο σεφ της εκπομπής θα δημιουργεί συνταγές, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής.

Βέβαια, από τη νέα εκπομπή Αποδράσεις, δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι οι λάτρεις της τεχνολογίας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για κάθε τι νέο, ώστε να κάνουν τις αποδράσεις τους πιο εύκολες και δημιουργικές

Εμείς να ευχηθούμε “Καλή Επιτυχία” σε όλη την ομάδα!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ  4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 22.15

 

Επιμέλεια – σκηνοθεσία – παρουσίαση  Λίτσα Παλαμά
Συμμετέχουν: Τόλης Τσιρούδης – Κοσμάς Γουργιώτης Γιώργος Τουμπουλιδης –Νικόλαος Κορκάς- Θόδωρος Καραθανάσης –Mαρία Αλεβίζου
Κάμερα: Νεκτάριος Δουγαλής –Μιχάλης Τεμέλκος
Μοντάζ: Λίτσα Παλαμά –  Νεκτάριος Δουγαλής
Master control:  Γιάννης Παλαμάς – Κοσμάς Γουργιώτης
Γραφικά – σήματα : Κυριάκος Σιδηρόπουλος
Παραγωγή flash tv

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.