Βίντεο: Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης με θέμα: «Γνωμοδότηση επί του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019»

Συνεδρίασε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το απόγευμα η  Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης με θέμα: «Γνωμοδότηση επί του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 του Δήμου (Ά φάση Στρατηγικού Σχεδιασμού».

Η Επιτροπή Διαβούλευσης γνωμοδότησε θετικά ως προς τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Κοζάνης, ενώ παράλληλα κατατέθηκαν και μια σειρά από προτάσεις ως προς τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό της πενταετίας, που ξεκίνησε να εκπονείται. Από τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, θα προκύψει το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Κοζάνης για τα επόμενα έτη.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης έκανε λόγο «για μια πολύ σημαντική διαδικασία, καθώς καθορίζονται οι στόχοι της πενταετίας και αυτό είναι κάτι, που αφορά όλους».

Το όραμα του Δήμου Κοζάνης για την επόμενη πενταετία, όπως αποτυπώνεται στον Στρατηγικό Σχεδιασμό είναι η  «Μετάβαση σε ένα αειφόρο, πολυδιάστατο, εξωστρεφές  και κοινωνικά δίκαιο παραγωγικό μοντέλο, με ισόρροπη  αξιοποίηση όλων των πόρων (φυσικών, οικονομικών  και ανθρώπινων), με γνώμονα τον  σεβασμό στις επόμενες  γενιές και  έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής  όλων των δημοτών, αξιοποιώντας το πλουτοπαραγωγικό,  επιχειρηματικό και  πολιτιστικό κεφάλαιο του Δήμου».

Τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης αναφέρθηκε στη σημασία της διαβούλευσης για τη Δημοτική Αρχή σημειώνοντας πως «επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τις διαδικασίες διαβούλευσης. Δέσμευση μας είναι πως θα «πολεμήσουμε» για αυτό καθώς η συμμετοχικότητα στην λήψη αποφάσεων είναι αναγκαιότητα και προϋπόθεση για την επόμενη περίοδο».

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.