«Η Τέχνη της Ζωής»: Μια σύμπραξη πολιτισμού καλλιτεχνών και Συλλόγων του Δήμου Εορδαίας‘Η Τέχνη της Ζωής’  είναι μια  σύμπραξη πολιτισμού καλλιτεχνών & Συλλόγων του  Δήμου Εορδαίας,  μια γιορτή για να ανοίξουν οι πύλες του νου μας, της καρδιάς μας, του πρώην οικοτροφείου στην Πτολεμαΐδα, για να συναντηθούν, να γνωριστούν, να συνδημιουργήσουν άνθρωποι & φίλοι της τέχνης στην περιοχή μας.
    
Αυτό το μήνυμα της ενότητας, της ατομικής & συλλογικής πρωτοβουλίας στοχεύει να αναδείξει  την Ικανότητα,  των ανθρώπων και των κατοίκων.  Με τις εκδηλώσεις αυτές «δημιουργούμε σκηνές» στην πολιτισμική ιστορία της περιοχής, σας προσκαλούμε να τις τιμήσετε με την παρουσία σας και να γίνεται συμπρωταγωνιστές  (σε ορισμένες θα συμπράττει και το κοινό).
    
Το πρώην Οικοτροφείο, όπου θα πραγματοποιηθεί το  Φεστιβάλ, θα στεγάσει καλλιτέχνες όχι  «ορφανούς», καθώς τόσο οι άνθρωποι και οι φορείς που συμμετέχουν έχουν «τη δική τους ιστορία» στον ευρύτερο χώρο της καλλιτεχνικής έκφρασης στην περιοχή  αλλά και ευρύτερα.
    
Η εκδήλωση αυτή θα είναι μια γιορτή  όπου θα αποκαλύψουμε το παρόν και το μέλλον του εαυτού μας και του περίγυρου, προσεγγίζοντας την  « ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», μέσα από ατομικές ή συλλογικές εκφράσεις, για να γίνει η ζωή μας πιο χαρούμενη, πιο δημιουργική!

Οι Δράσεις: Εικαστικά, Θέατρο, Κινηματογράφος, , Μοντέρνα Μουσική, Μοντέρνος Χορός, Τεχνο-λογία, Graffiti ART.

 Ο Χώρος : οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον ανοιχτό υπαίθριο χώρο αλλά και στις αίθουσες του πρώην οικοτροφείου (απέναντι από το LIDL), από το Σάββατο  12 έως και την Κυριακή  13 Σεπτεμβρίου 2015 και Ώρα έναρξης 18:00. Σε περίπτωση κακοκαιρίας όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν μέσα στο οικοτροφείο.

Συμμετέχουν : Σύλλογοι Εικαστικών Αρης Γαρουφαλίδης & Καλλιτεχνική παρέα, Θόδωρος Ζιρπιάδης, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας,  θεατρική ομάδα μαιευτικής ΤΕΙ, Πολιτιστικοί Σύλλογοι – ομάδες ΤΕΙ, Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαϊδας    , Πέννυ Κατωτοικίδου,  3 ml, Υπόγεια τροχιά, Aptallica, Intermedio,  Sween, K69, Kanenabis, Dazed  .

Χορηγοί : Χάνογλου, Ποτσίδης Μιχ., Στεφανίδης Παν., SYSTASI, ΕΨΑ, Αναξαγόρειο ωδείο.

Χορηγοί Επικοινωνίας : Εφημερίδα Πτολεμαϊος,  VIVA FM.

Υποστηρικτές : Δήμος Εορδαίας, ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Διασωστική  ομάδα Πτολεμαϊδας.

Οι καλλιτέχνες, οι σύλλογοι, ο Ηλίας Μάνης θα ήθελαν εκ των προτέρων να ευχαριστήσουν τόσο τους υποστηρικτές, χορηγούς αλλά και τους εθελοντές του Φεστιβάλ « Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», για την συμπαράσταση τους στην πραγματοποίηση του.
 
Απευθύνουμε  ανοιχτή πρόσκληση σε εθελοντές, για να μας συνδράμουν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ και σας περιμένουμε όλους για να δια-δράσουμε με τέχνες πολιτι-σμού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.