Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή στη Λαϊκή Ενότητα – «Έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις»



Από την 25 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα η Ευρώπη δεν άλλαξε, η Ελλάδα δεν προχώρησε.

Στο πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει ο παραιτημένος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην περσινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν υπήρχαν μνημόνια.

Υπήρχε η κατάργηση ανήθικων φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ.
Υπήρχε η κατάργηση της πολιτικής των Λουκέτων στις Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Υπήρχε η έξοδος από τον εργασιακό μεσαίωνα.
Υπήρχε η αξιοπρέπεια για όλους του Έλληνες.

Αντί αυτών ήρθε το μνημόνιο, που αυξάνει τους φόρους, υποστηρίζει τις πολυεθνικές, περικόπτει τις συντάξεις, δεν επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις και παραδίδει τον εθνικό πλούτο ως προίκα  στους «προηγμένους» υποτίθεται Ευρωπαίους.  

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρατήθηκε για να διαφυλάξει την ριζοσπαστική και την αριστερή ιδεολογία αλλά αφού υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο επιχείρησε να αιφνιδιάσει Λαό και Βουλευτές προκειμένου να μην υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση στην επιχειρούμενη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων.

Ο Εκβιασμός των Ευρωπαίων εναγκαλίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με το θατσερικό επιχείρημα ότι δεν υπήρχε εναλλακτική και κατ’ αναλογία επιχειρείται να περάσει στους ψηφοφόρους ως νέο πολιτικό μήνυμα που κομίζει το «νέο» ενώ ουσιαστικά επιχειρεί την νεκρανάσταση του παλαιοκομματισμού, της μίζας, της διαπλοκής και των παντός καιρού πολιτικών που βελάζουν καταφατικά στο κομματικό μαντρί.

Στον αγώνα αντίστασης στην πολιτική των αδιεξόδων και στον πραξικόπημα των επικοινωνιολόγων, που οικειοποιούνται σύμβολα και έννοιές, για να υλοποιήσουν ακριβώς τα αντίθετα όλοι μας καλούμαστε να κάνουμε θυσίες.

Η μετακίνηση μου από τον νομό Κοζάνης που τίμησα και με τίμησε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της ΠΕ Κοζάνης θα τιμήσουν του 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα.

Άλλωστε οι Βουλευτές, σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή, αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Το ΟΧΙ των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας.

Συνεχίζουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.