Οι κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Δυτική Μακεδονία



Παρασκευή 4/9 Φλώρινα στο Νέο Πάρκο 8:00μμ: Ομιλητής Καραντζίδης Βασίλης στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος Βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με έντεχνο σχήμα, στο χώρο θα υπάρχει και παιδότοπος.

Παρασκευή 4/9 Σιάτιστα στην Πλατεία Γεράνιας στις 8:00μμ: Ομιλητής Βήττας Γιάννης Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας και Υποψήφιος Βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με την «Αργειτική Κομπανία»

Τρίτη 8/9 Πτολεμαΐδα στην Κ. Πλατεία στις 8:00μμ: Ομιλητής Βήττας Γιάννης Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας και Υποψήφιος Βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με το συγκρότημα του Π.Α.ΜΕ

Παρασκευή 11/9 Καστοριά στην Πλατεία Μακεδονομάχων στις 8:00μμ: Ομιλητής Καραμπατζιάς Μιχάλης Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με μαθητικό συγκρότημα και λαϊκό γλέντι.

Σάββατο 12/9 Γρεβενά στην Πλατεία λαχαναγοράς (ρολόι) στις 8:00μμ: Ομιλητής Χαστάς Θανάσης Μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος Βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με έντεχνο σχήμα και λαϊκό γλέντι.

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ Σάββατο 12/9 στην Κοζάνη στο Πάρκο (Γήπεδο) στις 20:00: Θα μιλήσει ο Πρωτούλης Γιάννης Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ στα Μακρονησιώτικα τραγούδια και συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
Συμβούλιο Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.