Επιτυχημένη μουσική βραδιά από την Εθελοντική Δράση Σιάτιστας



Μία όμορφη μουσική βραδιά στον αύλειο χώρο του Αγίου Νεκταρίου Σιάτιστας διοργάνωσε η Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 .

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς συγκέντρωσε πολύ κόσμο, μέλη και φίλους της εθελοντικής δράσης, και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής με το σχήμα του Παύλου Μέτσιου και τον Χάρη Σαλαγκιώτη, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.

Ο Πρόεδρος της  Εθελοντικής δράσης κ. Σαμαράς Δημήτριος καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του. Επίσης, ευχαρίστησε το Δήμο Βοΐου, αλλά όλους όσους στηρίζουν την εθελοντική δράση στο έργο της.  Τα κρασιά που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν προσφορά από το Οινοποιείο «Δύο Φίλοι», και ο άρτος ήταν προσφορά από τα αρτοποιεία της Σιάτιστας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Δίκος Στέργιος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ Τζιλίνης Ελευθέριος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.